Torsdags tanker - by Daniel Kielgast - Thebodyfactory.dk

Torsdagstankar - av Daniel Kielgast

De senaste dagarna har jag funderat på att starta ett nytt projekt.
Om det kommer att bli "viralt" eller inte kan du aldrig förutse. I slutändan är det inte heller det som spelar roll, utan mer vad det kommer att göra för mig.

Jag har under en lång period följt en hel del intressanta och inspirerande människor på Youtube, marknaden för Vlog är såklart enorm i USA och det har gett mig lusten att prova mig fram själv.
Eftersom Danmark är ett litet land och många inte har intresse av att "nörda" träning, kost, teknik etc. Så självklart kommer mina vloggar att vara på engelska.


Min övergripande tanke är att liksom öppna dörren ännu mer till min filosofi och genomförande av träning. Mitt förhållningssätt till kost och ge dig en bättre förståelse för de olika träningsteknikerna.
Därmed inte sagt att mitt sätt är det enda rätta sättet, men det är MITT sätt att göra saker på. Det ligger förstås många timmars läsning, praktisk erfarenhet av 11 års träning, experimenterande med kost på egen kropp etc. bakom allt detta. Jag hoppas också kunna skingra många myter som är fast förankrade i fitnessvärlden. Det har funnits SÅ många falska "meningar", som "frukost är dagens viktigaste måltid" eller, "man kan bara få i sig så mycket protein, i en och annan tid". Mycket skit utan vetenskap bakom. Jag säger inte att jag är en Ph.D. inom kost eller träning, den titeln kommer jag inte ta på mig på något sätt, MEN jag har många års erfarenhet som jag kan dela med mig av. Jag har gjort mina misstag och levt efter de "heliga skiftningarna" med 6-7 måltider om dagen, lågkolhydratkost osv osv.
Poängen är att om du kan lära dig av mina misstag och påskynda din träning samt skaffa kunskap som jag önskar att jag hade gjort under de första åren av min utbildning, då är mitt jobb gjort.
Utöver detta är videorna på min träning lika mycket för min egen skull, så att jag kan sitta och analysera min egen teknik och därmed förbättra mig själv – för i min värld kan man alltid förbättra sig.

Inom de närmaste veckorna kommer vi att ladda upp den första av Daniels vloggar - och du kan se fram emot det! :-)

- Daniel Kielgast

Tillbaka till blogg